Autobedrijf Eussen

Forester

 • vanaf

  € 38.795

   

 • vanaf

  6,1 l/100km

  Gecombineerd

VEILIGHEID

Om u te helpen bij het voorkomen van aanrijdingen, en u te beschermen als deze niet voorkomen kunnen worden, is de Forester uitgerust met actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. Subaru Active Safety helpt u bij het ontwijken van moeilijkheden met voorspelbare handling, exacte controle, uitstekend zicht en geavanceerde technologieën die u helpen om ongelukken te voorkomen. Tot de passieve veiligheidsvoorzieningen behoren de strategisch geplaatste airbags, de antiwhiplash-voorstoelen, terugwijkende pedalen en 3-puntsveiligheidsgordels - die allemaal bijdragen aan uw bescherming mocht het ondenkbare gebeuren.

 
 • Ringvormige verstevingsframes

  Ringvormige verstevigingsframes in dak, portieren, raamstijlen en wagenvloer maken het passagierscompartiment nog robuuster. Via deze constructie wordt de tijdens een botsing vrijkomende botsingsenergie weggeleid van de inzittenden en geabsorbeerd. De verstevigingsframes van de Forester zijn gemaakt van staal met een hoge treksterkte, dat niet alleen extra sterk, maar tegelijkertijd ook extra licht is. 

 • Subaru Forester Symmetrical All-wheel drive
 
 • Voetgangersbescherming

  De schokabsorberende ruimte tussen de motorkap en de motor helpt mogelijk letsel bij voetgangers in geval van een aanrijding te verminderen, hetgeen ook het geval is met de energieabsorberende voorbumper en het speciaal ontworpen gedeelte rond de ruitenwissers. De speciale constructie van de voorzijde helpt ook de kans op hoofdletsel te verkleinen.

 • Subaru Forester X-mode en hill descent control
 
 • 5-sterren in EURO NCAP-test

  De Forester kreeg de maximale score van vijf sterren toebedeeldin de jongste veiligheidstests van Euro NCAP (European New Car Assessment Programme).

 • Subaru Forester boxermotor
 
 • Vehicle Dynamics Control

  Het Vehicle Dynamics Control (VDC), standaard op elke Forester, houdt via een reeks sensoren in de gaten of het voertuig de door de bestuurder beoogde koers blijft volgen. Indien de Forester in een bocht of tijdens een uitwijkmanoeuvre de grenzen van zijn stabiliteit nadert, worden zowel de verdeling van de hoeveelheid aandrijfkracht naar elk wiel, het motorvermogen als de remfunctie op elk wiel afzonderlijk aangepast teneinde de auto op koers te houden.

 • Subaru Forester Vehicle Dynamics Control
 
 • Stoelen, veiligheidsgordels en SRS* airbags

  Standaard is elke Forester uitgerust met SRS* airbags voor, SRS* zij-airbags voor, SRS* gordijn airbags en SRS* knie-airbags. De in hoogte verstelbare veiligheidsgordels voor houden de inzittenden stevig op hun plaats dankzij een voorspanmechanisme, en spankrachtbegrenzers zorgen ervoor dat de uitgeoefende kracht op het borstgedeelte beperkt blijft. In geval van een aanrijding van achteren helpen de robuuste stoelframes, de stevige hoofdsteunen en zaken als de energieabsorberende plaatsing van de stoelveren om de kans op een whiplash te verkleinen.

  * SRS: Supplemental Restraint System. Effectief indien gebruikt in combinatie met de veiligheidsgordels.

 • Subaru Forester Airbags
 
 • Remsysteem

  Het remsysteem met standaard schijfremmen rondom is voorzien van een antiblokkeersysteem (ABS) met Electronic Brake-force Distribution om u te helpen de remkracht op de juiste manier te verdelen over alle vier de wielen, en over Brake Assist en Brake Override voor een optimale controle bij noodstops. Ook is de auto voorzien van Auto Vehicle Hold, een systeem dat voorkomt dat de auto achteruit rolt bij het wegrijden vanuit stilstand op een  helling. De DIT-uitvoeringen zijn uitgerust met grotere geventileerde remschijven rondom, voor in de maat 17 inch en achter 16 inch, voor nog betere remprestaties

 • Subaru Forester Bescherming passagierscompartiment